El mite de Brick Lane

Ja van tres vegades seguides que anem per la zona del mític Brick Lane i acabem sense sopar un curry.

El carrer és molt conegut per la gran quantitat de restaurants indis i la guia Timeout diu que per aquesta raó el carrer també rep el nom de “Banglatown“. La guia també avisa que “quantitat i qualitat no són el mateix” i que hi ha altres zones i restaurants molt millors.

És molt cert i alguns dels que he visitat han estat decepcionants, i fins i tot el Preem té dies variables, encara que l’experiència diu que dóna molts millors resultats si s’hi va a dinar i no a sopar.

Valen molt més la pena llocs com el meu nou preferit, el restaurant Gaylord, amb seus a diversos llocs del món, decoració “classicoide” i servei de qualitat. També interessa el Punjab, més senzillet però on també saben quedar bé, no us perdeu les especialitats de la cuina del nord de l’Índia així com els plats més clàssics. I finalment tenim una bona relació qualitat-preu -amb uns plats força picants-, el Sartaj. En aquest últim hi serveixen pa naan tamany “familiar”, només per si hi ha molta gana.

Nice curry!

Però bé, si finalment no ens movem de Brick Lane, sempre ens queda el The Big Chill Bar que hi ha allí mateix, que és genial.